Thursday, February 5, 2009

Latio Impul


Aku berminat sangat ngan kereta latio ni. walaupun aku blum naik lg. hahahaa.. mungkin next car aku latio nilah. Ini pun klu aku dapat pindah kerja ke kk ni lah. hahahaa.. Ada 2 jenis latio impul ni satu sedan satu lg hacthback. dua2 pun santik. tapi aku berminat ngan hatchback tu nampak sporty. Tapi sayangnya Hatchback tu teda yg manual transmission. Tengoklah nanti kena tau juga apa yg bestnya kereta ni dan yang penting harga dia mampu ka aku tanggung untuk 7 atau 9 tahun. hahahaa.. aku malas mo ikut pepatah biar papa asal bergaya. Klu begaya pun tp hutang keliling pinggang pening juga. Apa ada pada gaya?.. hahahaaa...

~duniatanpa henti~

5 comments:

syahza said...

actually nuai, aku dah test drive latio hatchback.... nyaris nak beli sebenarnya... aku suke inteligence key dia.. nmpk smart. yg lain2 mcm biase ajelah..

tp memandangkan market value wijau aku very low... so terpaksa berkorban dgn hanya beli persona..

uhuk uhuk.. aku bukan tidak berjiwa malaysia, tapi aku mula kecewa dgn persona aku =(

m@nn said...

kalau aku la kan.. latio hatchback la.. mmg mantap.. apa lagi jo.. ngam uda kalau teda uda utang kereta mu nanti.. ksian cik kelisa...

absmali said...

kalau aku ..beli bini lagi best..

the_toons said...

yup... kalo ada duit bagus kawin... kereta bnyak xda bini x guna jgk... smpai bila mo lepas d tandas jak... hakhakhak!!!!!

Anonymous said...

lepas d tandas?huhu...tau xpe..