Tuesday, April 5, 2011

~my 1st house.. ^^

~Sapa yg nda mo beli rumah kan?.. tadi petang selesai suda urusan aku pasal rumah yg aku mo beli ni.. happy sangat2 harap2 teda masalah, sekarang tinggal tunggu siap jak. hehehhee.. now i have my own house.

serba sedikit pasal rumah aku beli ni. area papar tp dkinarut, dekat putatan tp bukan kk.. ahaks.. lebih kurang 15 or 20 minit la mo pg kk rasanya. masa aku beli rumah ni kiranya antara yg temurah lah.. padahal aku rasa mahal jua.tp lau mo tunggu lg rasanya ndalah aku buli tebeli rumah yg dekat2 area kk ni.

Rose Garden nama taman ni. masa aku servey tapak nya ari tu dorg masi piling lg. tp aku tanya tadi ada suda dua blok yg mo siap.. btul ka?.. nnt aku balik kg aku mo cek.. rasanya klu mcm ni tahun depan buli suda berumah sendiri. yahoooo!!!!..^^

Nnt aku update lg pasal progress rumah ni.. next time aku mo ambik pik tapak rumah ni, sampailah ia siap.. ^^



~duniatanpahenti~

2 comments:

Anonymous said...

tahniah ah nai..lama sda kita dgr da mau beli ruma....sda trcapai baa..hehe

wifenavy said...

best la.. kalau kat KL, umah ni dah lebih RM 1/2 juta..