Wednesday, June 29, 2011

~kisah Hati?.. ^^

~ahaks.. sengaja jak aku letak title mcm tu.. padahal teda pun kaitan pasal hati.. ekkekkeke.. mo cerita sedikit pasal cuti2 malaysia ku tahun ni. walaupun abis suda cuti ttp jua aku cuti. last year aku pg indon merantau sama 2 lg member ku. rasanya tulah percutian yg best.. tapi bila lg mo pigi sana ahh?..


~Oklah baru2 ni aku sambung cuti pigi kl semata2 mo melawat kawan. sebenarnya tuk tidak menghampakan ajakan member baik aku. my best friend dr kami sekolah menengah.. apa lg yg bestnya.... dapat begambar n lepak2 sama tut... my best friend.. siapa dia?.. ahaks..

~alyah ba ini penyanyi lagu kisah hati?.. hehhehe.. nice person.. peramah gila2.. PR nya pun org tawau c sha al idrus. sempat lg ia tunjuk VC kisah hati yg belum dsensor.. nice VC. papahal pun tuk mu alyah moga sukses2 selalu...


p/s dulu alyah ni ala2 lady gaga ba fesyennya... ^^



~duniatanpahenti~

2 comments:

Nabiel said...

bro..bila mau kau lwt aku nie bah?hehehe

NUai said...

~nabiel.. insyallah lau aku turun kl nnt aku tulis kat wall FB ko.. bawa aku jalan2 boleh kan?.. ^^