Sunday, September 21, 2008

Bikin Panas jo...

Apa yg aku panas ari ni?... nda ada pun cuma cuaca jak panas.. Tapi ujan plak skg ni.
ada lebih kurang 1 jam 5 minit lagi mo sungkai.. perut rasa lapar suda. Kakakaka.. becakap mcm org nda bepuasa jak... bukan apa ari ni mo post skit gambar semalam masa pg shopping, padahal kawan jak shooping aku pg lepak2 sambil cuci2 mata d palm square tu.. Gambar original malas aku mo edit2 lg..

Masa : lebih kurang 1jam selepas sungkai.
Tmpt : Palm Square, Center Point Sabah
Geng minta puji : abs, ckabur, hatta, jaba ngan kahar ooo lupa aku sekali...



~Dunia Tanpa Henti~

2 comments:

abbas said...

macho betul aku tgk gambar org hebat tu menuju Levis Store...huhuhu

m@nn said...

macam gambar org kehilangan arah jak.. huhuhuh