Tuesday, September 20, 2011

~tes tes tes... ^^

sedar nda sedar suda masuk 4 tahun aku dsekolah ni.. secara kesimpulanya aku suka btul ngan sekolah ku skg ni. apa yg aku rasa nda best ttg sekolah ku ni?,dr guru smpyla ke tukang kebun rasanya teda.. tp kenapa mesti aku mau pindah ahh?..

kadang2 aku tepikir jua napa aku mesti pindah?.. well klu di ikutkan ati 1st year lg aku mo pindah suda. tp dsebabkan teda2 hal aku mo pindah so aku stay jaklah dulu. walaupun org ckp perjalanan ke sekolah ku tu jauh.. padahal 75km jak ba.. ada lg yg smpy 95 km tu.. tp aku rasa mcm dekat jak.. yalah biasa sudah kan ari2 jalan mcm tu. so bg aku teda suda tu. ala biasa tegal biasa nya org.

cuma aku terfikir ttg kos sahaja sebenarnya. yalah skg ni semua brg pun naik harga. so klu aku suda ada komitmen lain nnt terpaksalah aku kena pertimbangkan soal mo pindah ni. so kena sedia awal2 la sebenarnya. papahal pun ni baru percubaan jak nda dapat aku happy, klu dapat aku lg happy.. ^^


p/s wish me luck.. ^^


~duniatanpahenti~

1 comment:

FS Fa said...

wish u luck..utk 2012..amin