Wednesday, November 12, 2008

Piknik Bersama kekawan...

hari ahad tu aku ngan geng2 pg piknik.. sebenarnya aku ingatkan mo lepak2 jak dtanjung aru, rupa2 nya geng pebinian ni ada bawa makanan. sadap2 tau masakan dorg tu.. huhuhu..
so terima kasi banyak2lah sebab memberi makan sama kitaorg. next time kami pula yg masak. hahahaa.. banyak gambar aku tangkap tapi yg aku letak ni rasanya pic yang aku suka saja. so mana2 pic kamu yang bida tu jangan marah ah.. hahahaha... adios pren...

inilah dia geng2 pg piknik tu..

Inangz n Mira

hahaha.. couple of the moment.. mcm sitaee lg gaya kamu ni..

low angel menayang pon ka tu?..

mana bah poket ni?..

gaya langgo.. hahahhaaa...

ko jualah lydia..

Serius jua org debelakang tu

Bulu mata kucing.. bukan main lg ko sima..

mira apa jua ko liat tu?..

~dunia tanpa henti~

3 comments:

SyEema said...

cutelah pic tue suma...tp ada yg koreng ko pgl bulu mata aku bulu mata kucing hahaha.tq bye

ko dah tau blog aku ttg Love,Cry,Lie,Hurt of course jd minah jiwang jap NoNoNoNonononono

absmali said...

wow..bestnya kamu piknik..apa2 pun aku ucapkan kepada kapel2 tu..cepat2 la kawen...
man, dapat ka suda???? nda juga ulung terus jak..

bessjawaganteng said...

wui nda yg lawa-lawa pun........ bikin panasssss ja