Tuesday, January 6, 2009

Selamat Tahun Baru

Ntalah napa bulan lepas aku malas btul mo menulis blog.. bukan apa aku tension sebab broadband selkom ni mcm apa lg slow dia.... apalah punya selkom(tp dipakai jua).. hehheee.. lagipun aku terlalu sibuk cuti2 ni melayan kawan2 yg datang ke kk ni. Papahal pun yang penting happi kan??..

Selamat tahun baru jua ngan kekawan. apa azam?.. hehehee.. tahun ni ada beberapa benda aku mo buat atau target smpi hujung tahun. pindah sekolah, beli rumah, melancong luar malaysia. Tapi taget utama mo beli rumah joo.. Apalah rasnya tu blum kawen suda ada rumah sendiri?.. begaya oo.. paphal pun aku try jaklah klu dapat..
hahhaa..

kawan2 yang taget mo kawen tahun ni jangan cakap jak. Usaha betul2 jangan telampau memilih bukan juga kamu tu hebat sangat. hahahahaa... aku nda percaya suda cakap kamu pasal mo kawen ni.. semuanya nda buli pakai. kekekkeee... papahal pun gud luck juga lah tuk azam kamu tu.yang paling bes ada kawan beazam mo kawen dua, salut sama dia ko ni mmg hebat n nda buli cakap sudah.


Papahal pun aku harap tahun ni membawa seribu kebahagian, keceriaan, keindahan hidup aku, keluarga aku, kawan2 aku ngan siapa2 yg kenal ngan aku. Happi new year my pren!!!!


~dunia tanpa henti~

2 comments:

absmali said...

sebagai kawan...akan ku doakan semoga tercapai segala azam yang telah di rancang...
sebagai kawan...aku cuma mampu senyum kambeng jak...

SyEema said...

good luck for u azam siut....