Saturday, January 31, 2009

Sumpak butul DKNY aku..

Sumpak tu sama erti ngan sumbing. hahahaaa.. bukan apa tadi aku buka almari baju pas tu tiba2 jak jatuh perfume aku, sumpak jaklah da punya butul skit. nasib baik, klu pacah tadi sia2 duit beli. makanya baru jak beli perfume ni nda sampai sebulan lg. sudalah bau da kita paling suka.. nasiblah bah juga.. hahahaa.. next time mo simpan lah baik2 barang tu..

Cerita pasal perfume ni 4 hari yang lepas ada pg teman kawan beli perfume aku tertarik ngan wangian elesibert arden mediterranean breeze. nasib baiklah perempuan punya klu nda aku bantai beli juga tu. hahhahaaa.. papahala pun mmg mantap si kabur siap beli 2 lag perfume bah. nasiblah da nda beli perfume sama mcm aku tapi wangi jua bah versace baru mu tu.. hahhaaa... sadap jua klu dsium2 ni.. kakakaaa...

~dunia tanpa henti~

2 comments:

m@nn - reEZ said...

hehehe.. mmg mantap jua la cuma kalau kira2 ngigis jugak jo.. huhuhu..

syahza said...

besh sgt ke bau nye? bile nk kasik toin perfume ni cikgu nuai?