Tuesday, May 19, 2009

Blog aku betukar kulit. hahahaaa...

Blog aku berwajah baru.. kui!!!kui!!kui!! matainya aku mo edit2 widget, code dan mcm2 lg sampai aku nda tebuat kerja aku paling penting.. walaupun banyak lg aku mo buat tapi terpaksa aku tangguhkan dulu. Kertas exam tuk bebudak aku blum buat lagi. hahahaaa... exam dorg 25hb ni. Pa pun ada masa aku touch lg blog ni skit2. terimas kasi ngan kekawan yg banyak menulung aku. nanti aku spent korang makan2. hahhaaaa.. walaupun pening2 membuat blog ni, banyak jualah aku dapat ilmu darinya. at least klu ada org tanya buli jualah aku jawap2 skit.

memandangkan brotban ni mcm siput suda laju dia aku stop dululah dcni. klah mo tido dulu bisuk mo start buat soalan exam tu.


P/S minta kekawan pm aku alamat blog korang tu mencantikan lg blog aku ni. aku lupa mo save blog2 korang.

~dunia tanpa henti~

2 comments:

syahza said...

wow, pakai kulit ape lak ni?

ular ke buaya? hehe..

NUai said...

tukar kulit pisang toin.. hahahaaa..