Wednesday, November 18, 2009

~gud luck..

~ari ni mulala pelajar2 kelas aku mengambil peperiksaan SPM.. so gud luck tuk semua. terima kasih sebab selama ni selalu memeningkan kepala cgu kamu ni tp kamu tetap dhatiku ba.. walaupun kamu terpinggir selalu tapi aku pasti ada dkalangan kamu tu akan berjaya suatu hari nanti..

Pada semua pelajar sekolah dmalaysia ni yg ambik spm&stpm gud luck.. buat yg terbaik tuk diri n masa depan kamu..



p/s cuti datang lagi.. besnya....




~duniatanpahenti~

11 comments:

ezzati said...

gud luck utk student kamu...

my.mastura said...

waaa...good luck to ur students aa nuai..

n to those who's sitting for ur exams...

NUai said...

^^.. ezzati
~tq.


^^..mas
~yup.. gud luck jua tuk semua.

kiki lala said...

gud luck n slmt bcuti
cikgu...bah, apa lagi
sudah cuti ni ambik la
gmbr byk2 arrr....

NUai said...

^^.. kiki
~tq. yup klu aku bnyk bejalan aku ambik jua pik bnyk2..

Anonymous said...

ensem nye cikgu korang..bolebekenalan...

NUai said...

^^.. anon..

~hahaha.. tq jua.. boleh2..tp sapa ba jua ko ini..

Jard The Great said...

lepas SPM cuti lagi.. mmg besh keje cekgu ek? hehe

NUai said...

^^.. jard

~hahahaa.. kena jd cgu dulu bru boleh kata bes atau tak bes jard.. huhuuhuu

my.mastura said...

adik aku sorg tu, cikgu kt sek sains teluk intan..time cuti, dia x der pon cuti..ada je kursus2 nyer..kalau balik rumah pon, bertimbun exam paper anak2 murid dia bawak...aku pon tumpang tandakan skali..aku tandakan borang OMR tu je..heheheh..dulu minat jadik cikgu, x dpt..tolong adik aku tandakan kertas pon jadik la...kui kui

NUai said...

^^.. Mas
~hahhaa.. tau takpe mas..