Saturday, November 7, 2009

~NUR HALYSCHA LYDIA

Hahahaa.. so inilah gadis yg bernama NUR HALYSCHA LYDIA yang aku war2kan dalam blog aku 2 hari lepas. Siapa da ni.. Kawan aku n bakal isteri kawan aku juga nanti ni..Tp yg paling mengembirakan, dia ni saudari baru kita sesama islam. Bukan saudagar kain ya.

Semalam aku busy 2 sebenarnya sbb menemankan si lydia ni memeluk agama islam. So selepas jak sembahayang jumaat kami terus jak pg wisma muis jumpa mertua.. kekekee... nda bah pg jabatan hal ehwal agama islam negeri sabah. Aku ni jadi saksi jak sebenarnya.. ingatkan kejap jak mo pukul 5 jua baru selesai urusan tu

p/s hatta serius, aku rasa mcm d indon jak time tu.. kekkekeee... ^^




~duniatanpahenti~

11 comments:

asz niza said...

aku sda tau sblum org lain tau..hahahaha...

eD's photography said...

alhamdulillah..hehe..bertambah lagi sAudara islam...orangnya pun cantik gak..hehe

NUai said...

^^.. asz
~huhuu.. eksen btul da ni..

NUai said...

^^.. ed

~yup.. cantik serupa namanya.. cahaya murni...

UglyPooh said...

bagusnya...alhamdulillah.
smoga baagia perkahwinan ituuu:d

Nabiel said...

sblm nie dia dri mna bah?
hehehe..igtkn tdi bkal isteri ko nuai~
rpanya kwn ko~hehehe:P

NUai said...

^^.. ugly

~sama2 kita doakan benda tu ya..

NUai said...

^^.. nabiel

~ada2 jak ko nabiel.. lastik telingamu dsana tu.. ekkekee

rienaneykoma said...

hahahahahahaha...rupanyaaaaa...c lydiaaa punya namaa..astagaaa......punya cantikk dia punya nmaaa...phewittt....hahahha..
c nuai2...hahahahahhaa

NUai said...

^^.. rien..

~misti ko ingat lain2 nikan..hehehe...

rienaneykoma said...

~~~ hahahahha..mna ada bha nuaii...ko niee...kuikuikuikui....~~~