Sunday, October 26, 2008

Giorgio armani - Attitude

Semalam selepas selesai membuat key inn data. aku ngan geng2 apa lagi mengabiskan duitlah d soping kompleks. memandangakan tempat aku tinggal tu dekat dengan area sogo so apa lagi hahaa.. anyway aku sempat pg ke pertama ngan maju junction. tinguk2 jak lama nda pg sana, tapi tinguk2 pun mcm teda perubahan jak dsana tu. ari tu masa dkk ada planning mo cari perfume, Ingatkan mo beli perfume dsana tapi tanya2 harga, murah lagi dairport. murahnya dalam harga 10 ringgit jak. Sebenarnya aku mo beli minyak wangi versace tapi tanya2 teda dapat apa2 walaupun miniture. So kensellah dulu beli. mo jua 2 jam jalan2 dsana tapi nda ada jua mo dsoping, sampai begagar kaki aku bejalan sama kawan2 ni. Tapi masa di airport sempat juga aku tinguk2 perfume dsana, ada satu perfume aku berkenan ngan botol dia macam lighter. Bau pun buli tahan freshness n spices. 50ml rm190. tu je yang bole aku beli klu mo 100ml tu abis jua dalam 250 mcm tu. hahahaa.. papahal pun next perefume will be versace or dunhill. so sapa2 yg mo adiakan aku belilah perfume ni ekk..


~dunia tanpa henti~

1 comment:

m@nn - reEZ said...

itula.. kalau ada bini boleh suruh bini beli.. hahahaha.. pandainya brcakap...