Monday, October 20, 2008

wat can i say pren... nda buli cakap sudah.. hahahaa

Ntalah kenapa bulan ni kena demam jam. sebelum ni demam mini laptop, pas tu datang lagi demam npon, last2 demam jam ni. harap2 lepas ni baik suda semua demam tu.hahaha.. ada 4 orang geng beli jam baru termasuk akulah.. wat can i say pren.. hahahaa.. victim of style nya orang.. hahahaa.. mcm2 jenama ada dbeli dr tissot, seiko, citizen ngan guess. yang bestnya semua beli jam jenis chronograph. papahal pun abis duit gaji kami suda ni. huhuhuhuu... nanti ada jua member nda tebeli rumah ni.. kekekee... so kali ni aku beli jam for non occasion, beli sebab minat ni. selalunya beli jam tuk kenang hari2 tertentu tapi kali ni mcm beli saja2 banyak duit mengkali bah. hahahaa... wei nah jo begaya nya kamu ngan jam tu. hahahaaa... bulan depan bayarlah kad kredit kamu tu..

Tissot PRC 200 jaba pakai sekarang 2 thumb up silang lengan lagi plus tambling 10 kali.. hahahahaa...

Seiko Criteria Limited Edition Flight Master Chronograph ni jam c rizman limited jo.. ko juala 4 thumb up plus tambling 15 kali. hahahhaaaa...

Citizen Chronograph Tachymeter ini aku yang pakai@pokai. nda payah tambling2 ni. tapi 2 thumb up below the leg lah..hahahaa..

Guess Chronograph ni ckahar pakai.. 2 thumb up plus separuh tambling(sbb lama punya model)...hahahaaa..

~dunia tanpa henti~

3 comments:

absmali said...

woiii...begaya kamu ya pakai jam baru semua...geng ulung memang mcm tu...jam saja yang lawa2 tapi awekz nda ada...selamat ulung forever...
p/s : man, jangan nda jadi ko beli rumah tu...nnt projek kita nda jalan...1k jo.

NUai said...

awek ada ba abs cuma nda ada komitmen mo kawen jak lg.. nanti klu kawen awal nda buli suda lepak2, bejoli ngan kawan2. bila lg kan mo bejoli bujang2 ni.. klu kawen mo beli jam harga rm1000 silap2 dsuruh tido luar oleh bini. hahahaaa..

m@nn - reEZ said...

hahha.. bagusla nda kawen kalau tido luar pasal beli jam 1K.. tapi ko jgk nuai two thumbs up tumbling n guling2 3kali.. hahaha