Tuesday, October 14, 2008

Mata Helang..

Dua hari lepas sempat juga aku meninguk wayang setelah sekian lama mendownload jak movie2 ni dr internet. sebenarnya mmg pun mo planning hujung minggu ni tinguk wayang. mo abiskan duit bonos ni.. ekekkeee..20hb ni gaji lagi.. adui bestnnya... so wayang yg aku pg tinguk ngan geng2 ni tajuk dia eagle eye.. sebenarnya lama suda mo tinguk cerita ni time raya lagi tapi nda berkesempatan. so setalah aku tinguk wayang ni aku bagi 4 dr 5 bintang lah.. sbb action jak dr mula sampai akhir. Terhibur juga tinguk. so sapa2 yag belum liat ni bulilah liat.. nda rugi punyalah.. walaupun cerita ni tiada logika tapi berkemungkinan berlaku tu ada kepada kita. yalah jaman teknologilah katakan.. huhuhhu..

Tmpt : Cathay sebelah kg air..
Masa: 8.00 malam
geng minta puji : Abs, Kabur, Hatta, lydia(betapuk dia dlm gambar ni) ngan aku Skandal..

.
nah abs muka mu kluar blog aku.. bida ni.. kah!!kah!!.. jangan lg ko komen pasal kawen plak post ni..

~dunia tanpa henti~

2 comments:

absmali said...

hoi...ko ni nuai..post muka yg aku nda ensem bah..main buyuk betul ko ni...rizman control macho jo...heheeh

m@nn - reEZ said...

hensem jugak org sebelah ko tu abs...