Monday, October 26, 2009

~Liverpool 2 Man Utd 0 ^^


Yes!!!!! sapa ckp liverpool ni nda buli manang?....
nah rasakan Man Utd lg dkasi kalah. huhuuu..sian plak Man utd ni kalah.. hahhaaa.. pa buli buat Man Utd nda sehebat mana pun.. kekekee.. mesti bengang peminat Man Utd.. ada aku kisah?.. muahahhaaa.. papahal pun mmg best perlawanan tadi penuh dengan debaran.. kabak2 jualah dada..


So next time lawan d old trafford lg ni.. mungkin liverpool akan menang lg klu man utd main mcm tadi.. hehheee.. siuk taw klu dpt menang ngan top 4 ni.. kepuasan.. tido nanti ni pun senyum2.. kekekee..


p/s.. Liverpool 4 ever.. pada sahabatku nabiel?.. nda buli ckp suda kan liverpool ni?.. ^^



~duniatanpahenti~

9 comments:

asz niza said...

hmm....congrats la...liverpool manang...kkk da pn manang jga...

dAyUT! said...

i luv kkk!!hahahaah...
kak,aku benci liverpool..
MANU rawk!!
waaaaaaaaa.....

Mr. D aka Triple D said...

kabak2 jua tingu Carra defend mcm org kena rasuk semalam tu, nasib baik ada gandingan Torres and Yossi klu harap Lucas n Masharano tahun depan la baru dia dpt score..hehe go Liverpool! Go beat Lyon!

NUai said...

as~ hahhaaa.. tq. walaupun da nda minat bola. kkk tatap dhati bah..

NUai said...

dayut~ manu rawk or manu rabak ole liverpool?.. ^^

NUai said...

david~ hahaa. hebat ba dorg main semalam 2 semua berfungsi dr defend, mid smpi attacker semua ada koordinasi. hahhaa.. klu mcm tu main dr awal liga.. kompom juara liga dtangan.. ^^

Nabiel said...

hahahaha~
aku dh agk..ko msti kasi kuar pnya nie~bkn main ag suke..
yelahhh baru 1st time mng..kempunan abis~hahaha
ehhh~liverpool xmsk top 4 lagi ka?waakakkaa~
xpe bah..awl lagi..
aku akn tgu 20.3.2010 nti~
lwn tmpt man u plak~hehehe

NUai said...

nabiel

~hahaha.. baru ko taw nabil.. 2lah ko ingat liverpool tu ayam sangat ka?..

~tunggu jak kedatangan kami d old traffod tahun dapan.. hehhehee.. ^^

«♪Ruff♪» said...

yup....love liverpool 4 ever