Monday, October 26, 2009

~pesbuk oh pesbuk..

Sapa la ba nda kenal pesbuk nikan?.. klu yg selalu layan internet mesti jua taw serba sedikit pasal benda ni. Mo cerita skit pasal pesbuk aku sebenarnya. Hahha.. bukan apa ramai kawan tanya mengapa lama btul nda nampak dpesbuk?.. so jawapan aku.. ^^

So sorrilah sbb aku pun lama suda nda buli access akaun pesbuk aku sendiri. napa?.. sebab ni kali ke 3 pesbuk ku kena hack org. Ntah sbb apa akaun aku tu selalu dhack org aku pun nda taw. panjang mcmna pun password aku buat dapat jua kena hacked.. teruk btul ka jua sekuriti di pesbuk ni.. damn.. heheheee..

nway aku suda kontek team pesbuk suruh suspend or deactivate aku punya akaun n harap2 dorg buatlah apa aku minta tu. pada mereka yg suka menghack akaun org tu terima kasihla ya.. betul2 kamu hebat ^^.. sampai aku tawar ati mo ada akaun dpesbuk tu lg. huhuhu..


p/s pada kwan2 yg prihatin kehilangan aku dpesbuk.. thanks.. rindu jua kamu sama aku ahh.. hahahaa... ^^


~duniatanpahenti~

7 comments:

Jard The Great said...

yep.. aku mmg windu sama fesbuk ko.. eh.. jap..

apa fesbuk ko? wakakaka...

NUai said...

hahaha..

~ko gelak jard nanti pesbuk ko kena hack, masa tu ko gelak lah puas2.. huhuhu..^^

~wei!! klik iklan nuffnang aku tu.. hahahaa..

RiEnAnEyKoMa said...

sbar ja bhaa..aku pun mula mals uda main fb niee...makin di main..makinn merapuh2 jaa..hahahaha...siok lagi update blog..hahahaha...

NUai said...

hahaaa...

rien ~start bosan suda ko tu ngan fb.. bah pa lg updatela selalu blog tu.. buli jua aku singgah selalu..

Manusia said...

nasib tak pernah kena huhu

NUai said...

heheee...

manusia ~palis2lah kan manusia.. huhuu.. pesanan aku jangan view email korang..

joegrimjow said...

xdapat byang klu pesbukku di hack